Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tesztek :)

Szerelem TESZT

 

 

Akkor vagy tutira szerelmes, ha:

 

  1. Ha rá gondolsz, akkor valami finom remegést érzel a gyomrodban.

   2. Ha meglátod Őt, elkezd izzadni a tenyered, megcsuklik a térded, remeg a lábad.

  3. Egy nap legalább négyszer átöltözöl.

  4. Gondolatban egész nap vele beszélgetsz.

  5. A naptárad meg füzeteid tele vannak szivecskékkel meg a neve kezdőbetűivel.

  6. Képtelen vagy egyszerre három szónál többet olvasni, és semmire sem tudsz koncetrálni, csak Rá.

  7. Egész nap romantikus történeteket találsz ki, amiben te és Ő vagy a főszereplő.

 8. Matek órákon ahelyett hogy figyelnél az egyenletekre, bámulsz magad elé és próbálod kitalálni mit gondolhat rólad.

 

Miről árulkodik a mobilszámod?
                       Egy kis számmisztika...

Szeretnél többet megtudni magadról és az imádottadról? Üveggömb, tarotkártya, kávézacc... Telefonszám? Hidd el, az életben szinte semmi sem véletlen. A számjegyek is üzennek, csak meg kell fejtened a kódokat!


Egy kis matek! Írd fel az egész telefonszámot (az összes előhívószámmal együtt) egy darab papírra. Add össze a jegyeket egészen addig, míg egyjegyű szám nem marad. Itt egy példa: 06 70 1234 567
0+6+7+0+1+2+3+4+5+6+7 = 41 = 4+1 = 5
Az ehhez a telefonszámhoz tartozó számmisztikai szám tehát az 5.

1.

Lányoknak: A határozott
Öntudatos, kreatív és független lányként csak azért van szükséged telefonra, hogy megbeszélj egy találkozót, vagy megtudd, melyek a legújabb események a városban. Számodra a mobil egy használható eszköz a cél érdekében. Nem hagyod, hogy folyamatos csengéssel terrorizáljanak, így ha fontos randid van, vagy ha egyszerűen nem akarod, hogy zavarjanak, kikapcsolod.
Fiúknak: A bulizós
Óriási a mozgásvágya és a vállalkozó kedve. A mobilja segítségével szervezi meglehetősen mozgalmas szabadidejét. Általában ő a hangadó a haverjai között, hiszen energiája mindenkit magával ragad. Viszont elmondható róla, hogy nem fecseg órákig a telefonján. Tudja, mit akar, és azt is, hogyan szerezheti meg, így gyorsan a tárgyra tér. Amúgy ez utóbbi igaz a flörtölési stílusára is.

2.

Lányoknak: A romantikus
Veled órákig lehet telefonálni, hiszen segítőkész vagy, nagy a beleérző képességed, és figyelmesen tudod hallgatni a másikat. Számodra nagyon fontos a barátság, az érzelmek, a romantika és a szerelem. Mindemellett könnyű megbántani, és néha elég féltékeny vagy. Te magad ritkán veszed át a kezdeményezést, de minden hívásnak és SMS-nek nagyon örülsz.
Fiúknak: A gavallér
Őt már a telefoncsengéséről fel lehet ismerni. Az is valószínűleg annyira muzikális és romantikus, mint ő maga. Ez a fickó egyébként is nagyon érzékeny és jó szándékú, de néha túl kényelmes, már-már lusta. A barátnőjével hosszú és gyengéd telefonbeszélgetéseket bonyolít le, a lényeg, hogy közben elnyújtózzon a kanapén.

3.

Lányoknak: A divatdiktátor
Egy ilyen divatos, trendi lány számára az élet mobil nélkül elképzelhetetlen lenne. Elválaszthatatlanok vagytok. A pikáns SMS-eket nélkülöző flört számodra nem is olyan érdekes, és egyébként is, neked mindig tudnod kell, mi zajlik a haveri társaságodban. Veled élvezet a telefonálás, mert jó hangulatban lelőhetetlen vagy, és bárkit fel tudsz vidítani néhány vicces sztorival.
Fiúknak: A nagymenő
Ha nem tették volna meg már korábban helyette, akkor most biztosan ez a fickó találná fel a telefont. Humoros, okos és nyitott. De a mobilja nélkül félkarú óriás lenne. Hogyan tudna akkor egy időben találkozni a haverjaival, SMS-ezni egy helyes lánnyal, megnézni az e-mailjeit, és hogyan lehetne a világ többi része bármikor elérhető számára?


4.

Lányoknak: A megbízható
Eszes, de kicsit önfejű lányként neked a mobil egy hasznos tárgy. Nem több, és nem kevesebb. A mobil szerinted praktikus, a szín, a forma vagy a márka mindegy. Sokkal fontosabb számodra a funkcionalitás, és biztosan ismered a legolcsóbb tarifákat. De ha az imádottaddal vagy a barátnőddel telefonálsz, nem számítanak a forintok, hiszen számukra mindig elérhető vagy.
Fiúknak: A tervező
A vele folytatott beszélgetés elég rövid, hiszen a 4-es számhoz tartozó visszafogott fiú ügyel a költségekre. De éppen ezért nagyon megbízható. Ha megígéri, hogy pontban 10-kor felhív, akkor azt meg is teszi, és ha randit beszélsz meg vele, akkor biztos lehetsz abban, hogy pontos lesz. A telefonján szervezi meg a randijait, de a beszélgetéseket inkább szemtől szemben intézi.

5.

Lányoknak: A szabadságszerető
A szabadság és a függetlenség neked, mint kalandvágyó lánynak, mindennél fontosabb. Nem utolsósorban ezért is szereted annyira a mobilodat. Általánosságban szívesen telefonálsz, de a kötetlenség alapvető dolog számodra. Ezért bizony egyre gyakrabban előfordul, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül kikapcsolod a telefonodat, és se a barátaid, se a kedvesed nem tud elérni egész nap. Ezzel többször felbosszantod őket.
Fiúknak: A kalandvágyó
Ez a fickó imádja a pörgést, nagyon aktív, és folyton úton van. És az ő kedves, általában színes és vicces mobilja is mindig vele van. Kedveli a változatosságot, ismer vagy ezer embert, de csak keveseket hív fel, hiszen ehhez túlságosan elfoglalt. Ám akinek sikerül elkapni a grabancát, annak rengeteg vidámságban lesz része, és nem panaszkodik unalomra.

6.

Lányoknak: A jótét lélek
Szeretnivaló és segítőkész lányként örökké nyitva van a füled mások problémáira, és mindenkivel nagyon jól kijössz. Hogy folyamatosan elérhessenek a barátaid, állandóan nálad van a mobilod, gyakran még éjszaka sem kapcsolod ki. A haverok mellett persze a barátod is felhívhat ilyenkor, és ezt semmiképpen sem szeretnéd elszalasztani, hiszen a szerelem számodra óriási jelentőséggel bír.
Fiúknak: A szeretnivaló
Ez a romantikus és nagyvonalú fiú nagyon kedves és érzelmes. De azért elég félénk és önfejű is. A telefonban gyakran bizonytalannak hangozhat, és az üzenetrögzítőre sem szeret rábeszélni. Viszont nagyon jó hallgatóság. Ha például nem tudsz elaludni éjjel, hívd fel, nem fog rád megharagudni. Jó ha tudod: semmit sem szeret jobban, mint a szép és romantikus SMS-eket.

7.

Lányoknak: A titokzatos
Aki ismeri a telefonszámodat, az nagyon megbecsülheti magát, mert csak keveseknek adod meg az elérhetőségedet. A barátságban és a szerelemben mély érzelmekre vagy képes, a telefonban általában mégis visszafogottnak hangzol. Kevesled ilyenkor a személyes kontaktust. Mivel érdeklődsz a misztikus dolgok iránt, a számok titokzatos jelentése is érdekel. Lehetséges, hogy a mobilszámodat is belső sugallatra választottad ki.
Fiúknak: A mély érzésű
Erre a fiúra igaz: lassú víz partot mos. Vele általában nem könnyű telefonálni, mert ő bizony nem mond sokat. De pontosan odafigyel minden szavadra, és sokat gondolkodik közben. Ha találsz egy olyan témát, ami igazán érdekli, kiderül, mennyire okos. Ha szerelmes, akkor sikerülhet túllépnie a visszafogottságán. Olyankor még a telefonba is becéző szavakat suttog.

8.

Lányoknak: A szupercsaj
Eszméletlen kisugárzásod és erős személyiséged van, ami a telefonon is „átjön”. Szívesen telefonálsz, de általában megvan rá az okod, és érted a módját annak is, hogy rávedd a másik felet: ő hívjon fel téged. Számodra teljesen magától értetődő, hogy van egy csillogó, lehetőleg ezüstszínű mobilod. Különben hogyan tudnának elérni bármelyik pillanatban a csodálóid?!
Fiúknak: A csábító
Egy srác, aki pontosan tudja, mit akar. Ha telefonál, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a beszélgetés ne váljon üres fecsegéssé. Általában nagyon sármos, de néha eléggé fárasztó. Neki ugyanis mindig a saját feje után kell mennie. Ha felhív, valószínűleg mindezek ellenére úgyis elolvadsz, mert senki sem búg bele olyan szexin és csábítóan a kagylóba, mint ő.

9.

Lányoknak: Az idealista
Nagy terveid vannak, és szilárd akarattal ki is tartasz mellettük. A gondolataidat szívesen beszéled meg a barátnőiddel telefonon. Gyakran használod arra is a mobilod, hogy másokat nyerj meg jó célok érdekében. Normális esetben jól ki lehet jönni veled, azonban hajlamos vagy magad és mások elé is túl nagy elvárásokat állítani, ezért néha stresszes körülötted a levegő. Egy tízperces monológ a kóbor kutyák és cicák védelmében csak tőled származhat.
Fiúknak: A világmegváltó
Ez a hűvös pasi mindig szimpatikus és nyílt – a telefonban is. A mobilját elsősorban arra használja, hogy informálja a haverjait, mikor és hol lesz a következő demonstráció az esőerdők megmentéséért. S mivel folyton tekintettel van másokra, biztosan felhív, ha a randitokról akár öt percet is késik.

              Mit rejt a neved?

              Számold ki a neved számát, a táblázat segítségével!

 

1:   A Á J S

2:   B K T  

3:   C L U Ü

4:   D M V  

5:  E É N W

6:  F O X  

7:  G P Y  

8:  H Q Z  

9:  I R  

pl.: Kiss Bea = 2+9+1+1+2+5+1=21, de ez kétjegyű szám, tehát még egyszer össze kell adni: 2+1=3.

1 Téged biztosan nem lehet megakadályozni abban, hogy teljesítsd az életed döntő feladatát. Ehhez kellő önbizalommal és éberséggel rendelkezel, és általában magadra vonod a környezeted figyelmét. Az életedet ésszerűen igazgatod a helyes mederbe.

2 Békés, figyelmes típust jelöl a neved. A környezetedre is képes vagy nyugtatóan hatni. A barátaid tudják, hogy bátran fordulhatnak hozzád, ha vigasztalásra van szükségük. A neved különösen a magánéletben vezet sikerhez.

3 A hármas szám itt a hírnév, a "világi" karrier lehetőségét jelzi, a választott területed mesterévé válhatsz. Merész típus vagy és mindig tettre kész.

4 Óvatosság és logika - ez a két tulajdonság biztosan jellemző rád. A reakcióidban egy kicsit lassabb vagy a többieknél, nagy erényed viszont a szorgalom és a szava hihetőség.

5 Energikus, barátságos és népszerű típus vagy. Számodra nyilvánvaló, hogy kényelemben és anyagi jólétben szeretnél élni. Aktív társasági életet élsz, valószínűleg könnyen tudsz tanulni.

6 Csak nem egy művészhez van szerencsénk? Szeretetre méltó vagy, és te is szereted a többi embert, a természetet és a szépséget. Jó érzéked lehet a költészethez, a zenéhez, és általában a művészetekhez.

7 Komoly, kitartó és stabil típus vagy, aki ha energiát fektet valamibe, azt végig is csinálja. Jó viszonyban vagy az idővel, ezért csak ritkán késel el valahonnan.

8 Könnyen viseled a nehézségeket, de lehet, hogy azért, mert volt már részed bennük. Igazán izgalmas életed van, tele váratlan eseményekkel. Az okkult tudományok valószínűleg jobban foglalkoztatnak, mint másokat.

9 Becsületes, kreatív, független ember vagy, képes vagy igazán szívből szeretni. A vallás és a spirituális témák biztosan érdekelnek.

Milyen pasi illik hozzád?

1.Milyen az ideális alkat?
a,vékony
b,szálkásan izmos
c,izompacsirta

2.Ciki, ha a pasi szolizik?
a,ennél gázabb dolog nincs
b,ha nem naponta jár,akkor oké
c,egyátalán nem

3.Milyen fürdőnadrágot hordjon a srác?
a,fecske
b,tapadós boxer
c,bermuda

4.Gáz,ha egy fiú borotválja a hónalját?
a,szerintem inkább jó mint ciki
b,halálosan gáz
c,alapkövetelmény

5.Milyen hajszínű fiúk jönnek be neked?
a,élek halok a világos hajúakért
b,a sötét haj izgat igazán
c,a kopaszok tetszenek

6.Melyik a legmenőbb nyári sport?
a,szörf
b,vizifoci
c,strandröplabda

7.Hol aludnál vele legszívesebben?
a,egy kétszemélyes sátorban
b,egy menő hotel szobájában
c,olyan faházban,mint a horrorrfilmekben

8.Melyik tulajdonság a legfontosabb egy fiúban?
a,őszínteség
b,bátorság
c,romantika

9.Mi lenne a legizgibb dolog nyáron?
a,egy szuper pasi kiment a vízből
b,meztelen fürdőzés éjjel
c,séta a tengerparton

10.Ha a barátnőddel ugyanarra a pasira vagytok rákattanva,mit csinálsz? a,rábeszélem egy hármasra
b,harcolok a fiúért
c,átadom a barátnőmnek

Számold össze!=)
1. a,2 b,4 c,6
2 .a,6 b,2 c,4
3. a,2 b,6 c,4
4.a,4 b,2 c,6
5.a,4 b,2 c,6
6. a,2 b,4 c,6
7. a,2 b,6 c,4
8. a,2 b,6 c,4
9. a,4 b,6 c,2
10. a,6 b,4 c,2

20-32 pont:Hozzád leginkább az olyan pasik illenek,akik nem az erejükkel hanem az eszükkel hódítanak.Élsz-halsz a humoros srácokért akik akár két szavukkal is képesek levenni a lábadról.

34-46 Álmaid lovagja a strand röplabdakirálya.Imádod nézni ahogy az évek alatt megerősödött izmai megfeszülnek a különböző sportok gyakorlása közben.

48-60 A srác hordozzon a tenyerén,legyen minnél figyelmesebb.Szeretsz a karjaiban védelemre találni,és igényeled azt hogy minnél nagyobb biztonságban vészeld át a nyarat.

 Milyen a szemed? - Megmondom milyen vagy :)

  Nagy szemek: érdeklődő, vidám, vonzó, könnyen megsértődik

 

  Kis szemek: hamis, okos, éber, ravasz, céltudatos
Feltűnően kicsi szem: megbízhatatlanság jele
Kis gombszemek: bölcsesség
Kerek szemek: megbízható, érzékeny, naiv
Nagy kerek szem: nyílt, őszinte, keményen munka, szorgalom
Ovális szemek: jóindulatú, humoros
Vágott szemek: hallgatag, önuralom
Dülledt szemek: erős akarat, talpraesett, nagy önbizalom
Közel ülő szemek: kritikus, távolságtartó a környezetével
Távol ülő szemek: nagyvonalú, türelmes, szeret sokat beszélni
Mélyen ülő szemek:jó összpontosítás, romantikus

 

A szemed szine-és jelentése:

kék szem: konzervatív, gyors észjárás
zöld szem: komoly, misztikus, vakmerő, szorgalmas
barna szem: hűséges, kitartó, visszafogott
fekete szem: szenvedély, nyitottság, maximalizmus

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

  

 

 

  

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.